DJ szolgáltatás

 

DJ szolgáltatás

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozott az esküvőkön a Diszkó zene iránt.  Pár alkalommal ahol zenéltünk volt DJ is, valamint a fiatal párok több alkalommal kértek tőlünk is DJ szolgáltatást. Innen jött az ötlet, hogy  mi is bővítjük a szolgáltatásunkat. Mostantól kérhető a vegyes szolgáltatás is. Ez lehet felváltva, mondjuk egy óra élőzene egy óra diszkó, vagy a menyasszonytáncig élőzene utána diszkó vagy akár egyéni ötlet alapján is.

Több éves tapasztalat

Több száz fellépés van mögöttünk melyeknek túlnyomó része esküvő, bál falunap volt. Mindig odafigyeltünk a vendégek igényére reakciójára és az alapján választottuk ki a dalokat, mindig az adott helyszínen az adott közönségnek. Nem egy előre legyártott műsort adunk. Mindig figyelünk arra, hogy minden korosztály megtalálja a neki megfelelő és kedvelt zenét. Talán ennek is köszönhetjük azt, hogy ennyi éven keresztül újra és újra elhívnak minket zenélni. A DJ szolgáltatásban is ezt az irányvonalat követjük

Zenei repertoár

A zenei repertoár a 60 as évektől napjainkig terjed külföldi és magyar előadóktól egyaránt, a zenei repertoár a 60 as évektől napjainkig terjed , legismertebb Diszkó slágerek,  Rock and Roll, Retro slágerek, Blues, Rock, Funky  stb. stb.

Bővebb infó erről a szolgáltatásról itt található: http://www.eskuvoi-dj.com

Eskuvoi Dj, DJ szolgáltatás

Esküvői DJ

DJ szolgáltatás

A DJ szolgáltatásunkat is professzionális hang és fénytechnikával oldjuk meg. Ha van különleges igénye jelezze és megpróbáljuk kivitelezni.

Dalok választása

Lehetőség van a dalok előre egyeztetésére illetve a helyszínen is szívesen teljesítjük a vendégek kérését.

Ha karaokézni támadna kedvük azt is megoldható.

Miért érdemes minket választani?

Mert mi kettő az egyben vagyunk, ha a mi szolgáltatásunkat választják, akkor az élőzene is meg van oldva meg a diszkó zene is. Ráadásul ilyenkor ha mindkét szolgáltatást választják a DJ szolgáltatás árából jelentős kedvezményt biztosítunk.

Ha bővebb infó kellene, a DJ szolgáltatásról: http://www.eskuvoi-dj.com/kapcsolat/

ha bővebb infó kellene a zenekarunkról: http://antzenekar.com/kapcsolat

Bármilyen kérdés merülne fel a szolgáltatásainkkal kapcsolatban,  forduljanak hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
DJ szolgáltatás, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

loading